Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

guixolsEl Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols té els seus orígens el 1904 en l'exposició de les troballes arqueològiques del poblat ibèric dels Guíxols. Des d'aleshores els Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols ha anat creixent i ha esdevingut una institució de caire territorial que tradicionalment ha superat l'àmbit municipal amb una clara vocació de servei a la comunitat.

A la seu principal, dins el conjunt monumental del Monestir de Sant Feliu, s'hi explica l'evolució de la ciutat i s'hi mostra part dels fons arqueològics, artístics, marítims i industrials. També hi ha un espai dedicat al Metge Rural.

El museu compta, a més, amb una subseu dedicada al Salvament Marítim dins la mateixa estació de salvament de Sant Feliu de Guíxols amb una caseta equipada al Fortim (1890), un canó llança-caps Dawson (1890), el bot de salvament Miquel Boera amb el seu corresponent carro-varador (beneïts el 1898) i un munt de complements més. Avui podeu veure tots aquests objectes al seu emplaçament original juntament amb elements audiovisuals que us ajudaran a introduir-vos en aquest interessant món.

Pl. Monestir, s/n. 17220 Sant Feliu de Guíxols
Telèfon: 972 821 575 | Fax: 972821574

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.guixols.cat

Horari:
De dimarts a dissabte, de 10 a 13h. i de 17 a 20h.
Diumenges i festius, de 10 a 13h.

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive