Museu de Mataró

Mataro venus Ramon ManentEl Museu de Mataró està ubicat actualment a l'edifici de Can Serra, i compta amb tres plantes destinades a l'exhibició tant del fons del Museu com a diverses exposicions itinerants. El fons del Museu abasta diversos camps: l'artístic, l'històric, etnològic, l'arqueològic i el relatiu al patrimoni natural.

Des del juliol de 2006 el fons artístic del Museu es pot visitar a Ca l'Arenas Centre d'Art del Museu de Mataró, exhibint-se les peces relacionades amb l'eix temàtic sobre el qual gira la temporada expositiva de tot el centre.

El Museu compta amb l'Àrea d'Intervenció Arqueològica, la qual treballa per a la protecció i recuperació del patrimoni arqueològic de la ciutat, garantint-ne la preservació, l'estudi i la seva difusió. Anualment edita com a mínim un volum de la revista Laietània.

El Museu també compta amb la Secció de Ciències Naturals, formada majoritàriament per col·laboradors voluntaris vinculats al medi natural del Maresme. El treball de la secció es basa en projectes de recerca i la divulgació de temes relacionats amb el patrimoni natural. Periòdicament s'edita la revista Atzavara. La secció es coordina des del Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor (CDOC), en el qual es treballa per a la recerca i difusió del patrimoni natural del Maresme:

El Museu organitza nombrosos tallers i activitats destinats al públic escolar, i visites i rutes guiades per al públic en general des del mes de maig fins al setembre.

El Carreró, 17
Mataró (08301)
Tel. 93 758 24 01
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.mataro.cat
Facebook

Horaris:
De dimarts a dissabte de 5 a 8 del vespre.
Diumenges i festius d'11 a 2 del migdia.

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive