Escolta la gravació de la jornada sobre marques turístiques!

Ja pots veure la gravació de la jornada aquí:

fb xxarxamuseus 1200x630 px

D’un temps ençà, el qüestionament del model turístic de sol i platja, que ha anat històricament acompanyat d’un alt impacte en la societat, no sempre positiu, i la preocupació per generar noves narratives que posin en valor altres actius com el patrimoni cultural i natural, han confluït en la definició de nous models de turisme, més equilibrats i sostenibles.
Així, en convivència amb el lleure de sol i platja, ens esforcem des de fa uns anys en generar tot ventall d’ofertes turístiques més vinculades a la descoberta de la identitat i de la cultura. El turisme es diversifica per tal d’adaptar-se a les noves motivacions dels visitants.
Des de l’Agència Catalana de Turisme es treballen estratègies per posicionar Catalunya com una de les millors destinacions turístiques a escala internacional, sempre en base a un creixement responsable i sostenible. Entre les iniciatives que es desenvolupen hi ha la implementació del nou sistema de marques turístiques, creades per promoure l’oferta turística de diferents localitats així com el seu patrimoni històric, arquitectònic, tradicional i paisatgístic. Un exemple d’aquestes marques d’especialització és la de Barris i viles marineres, una certificació ja atorgada a algunes localitats on es troben els museus marítims catalans, equipaments que preserven i difonen un patrimoni i cultura lligats al mar.
Aquesta jornada té la voluntat d’apropar diferents interlocutors per tal debatre sobre noves estratègies per sumar valor a les iniciatives municipals, rendibilitzar millor les marques turístiques, i el seu impacte sobre els museus i el patrimoni marítim.

3 de desembre de 2020

Jornada gratuïta en línia (Zoom)

Programa

 

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive