Morralla

Del 26 de juny al 29 d’agost de 2021 

Torre del Port de Cambrils (Passeig Miramar, 31)

Amb motiu de la Festa Major de Sant Pere a Cambrils, es presenta aquesta exposició fotogràfica de l’artista cambrilenca M. Àngels Matamoros Bru (1973) en què es fa un homenatge a la gent de mar i una revaloració dels peixos autòctons de Cambrils.

L’artista, provinent d’una família de pescadors del barri marítim, recorda com des de ben petita a casa seva, s’ha menjat el gat, la rata, el gall, el burro o la cinta; una forma quotidiana d’anomenar els peixos autòctons que portava l’avi des de la barca a la taula. Ara, ens convida a reflexionar en vers el contrast de com productes del mar han passat de ser un aliment que únicament es menjava a casa i que tenia poc valor de venda, a tenir preus irrisoris gràcies a la difusió des de sectors com el patronat de turisme o gremis de restauradors de la població.

D’aquesta manera, en la seva sèrie fotogràfica sobre fusta, en format 80x60cm i a color, ens presenta els elements sobre fons negre i amb un sol element, perquè l’espectador únicament vegi com a protagonista el peix sofisticat i alhora poc apreciat.

Preu d’entrada:

2€ adults

1€ estudiants i jubilats

Nens gratuït fins als 12 anys

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive