• AGENDA
  • Portes obertes a l'exposició permanent del Museu de la Pesca

AGENDA

Portes obertes a l'exposició permanent del Museu de la Pesca

Diumenge, 05 Maig 2019. 10:00 -  19:00 h Museu de la Pesca. Palamós
Cada primer diumenge de mes, el Museu de la Pesca ofereix l'entrada gratuïta a la seva exposició permanent.


El Museu de la Pesca et dóna a conèixer la relació de l’home amb el mar i el seus recursos, i et permet descobrir al llarg del recorregut el passat, el present i el futur de la pesca i la cultura pesquera; un patrimoni material i immaterial que es troba en l’origen del caràcter singular de la Costa Brava.


Aprofita i visita l'exposició temporal "Navegants d'aiguamolls", produïda pel Museu d'Arqueologia de Catalunya. Aquesta exposició us desvetllarà com s'ho feien els nostres avantpassats per navegar per mars i aiguamolls ara fa més de 2000 anys. Impressionant!


I acabeu el dia gaudint del patrimoni natural i cultural de Palamós amb un recorregut pels seus camins de ronda, les seves cales, els seus carrers plens d’història i els seus espais d’interès, i amb un tast de la gastronomia marinera més autèntica, hereva de la tradició de la nostra gent de mar.


Horari d'obertura: de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00
This event was imported from: https://museudelapesca.org/component/jevents/detalldelevent/13404/portes-obertes-a-l-exposicio-permanent-del-museu-de-la-pesca.html?Itemid=1

Lloc: Museu de la Pesca
Preu: 
Més informació: Entrada gratuïta

 

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive